• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

Looxs: De nieuwste collectie is weer aangevuld!

  • 04 oktober 2024
  • Melissa
  • 0 reacties
De nieuwste collectie van Looxs zorgt er voor dat jouw dochtertjes helemaal klaar zijn voor de herfst en winter. Looxs staat bekend om de mooie stijlvolle kleding die zij hebben voor meisjes.

Winter is coming!

De heerlijke zachte stoffen en leuke printjes komen terug in iedere collectie. Ook zijn de artikelen enorm goed te combineren met elkaar.
Met een aantal aankopen uit de collectie van Looxs kan je zoveel combineren als je wil.

Collecties.

De collectie van Looxs bestaat uit 2 subcollecties.
Namelijk: Looxs Little en Looxs 10sixteen.
De collectie Looxs Little is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 128 en Looxs 10sixteen is verkrijgbaar in maat 116 t/m 176.
Veel artikelen zijn in beide collecties beschikbaar waardoor jij jouw dochtertjes leuk kan matchen qua kleding. Dat is natuurlijk de droom van elke moeder met dochtertjes. 

 

De collectie die nu online is gekomen heeft onder andere heerlijke warme broeken te combineren met heerlijke truien in herfstkleuren.
En natuurlijk zitten er ook te gekke rokjes bij deze collectie met een feestelijke touch die perfect fungeren voor een mooie outfit voor de feestdagen.

Broeken.

Veel broeken uit de collectie van Looxs hebben flared broekspijpen wat nu natuurlijk helemaal hip is. Je hebt keuze uit een leuke effen broek of een broek met een printje. Deze broeken zijn leuk af te stijlen met een warme trui in de kleuren, zwart, mosgroen, paars of roze.
De veelzijdigheid van deze collectie maakt dat er voor iedere meid wel een leuke outfit tussen zit.

Met de kleding van Looxs kan ieder meisje of jonge tienermeid de outfit creëren die bij haar past. Het zit vol met stijlvolle outfits met af en toe een vleugje glitter of een leuke print.

Voorbeeld outfits:

We nemen je mee met een voorbeeld van een aantal outfits van Looxs.
Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een sportieve warme outfit voor de koude winterdagen die er aan komen?

Je zou dan kunnen kiezen voor deze vrolijke flared broek met bloemenprint te combineren met een heerlijk warme gebreide roze trui. Deze artikelen zijn beschikbaar in beide collecties waardoor je jouw dochters van verschillende leeftijden precies hetzelfde kan kleden.

 

Looxs kinderkleding meisjes

Ben je op zoek naar een feestelijke outfit voor de feestdagen?
Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor dit gave rokje in een paars/zilver kleur. Goed te combineren met een warme trui met opdruk voor als het koud is. De opdruk in de trui komt overeen met de kleur van de rok. Maar dit rokje is uiteraard ook goed te combineren met een longsleeve met all-over print of een gave effen blouse.

 

Looxs kinderkleding meisjes

Omdat de artikelen goed met elkaar te combineren zijn kan je met een aantal items uit de Looxs collectie ontzettend veel gave outfits creëren. Hierdoor kan jouw dochtertje elke dag weer als een echte stijlvolle fashionista voor de dag komen.

Is er een feestje? Een gewone schooldag? Een dagje thuis in het weekend? Voor iedere gelegenheid heeft Looxs een geschikte outfit.

Neem gauw een kijkje bij de nieuwe collectie van Looxs en scoor de gaafste outfit voor jouw dochters! 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen