• Besteld vóór 23:59 is morgen in huis*
Binnenkort zijn hier producten beschikbaar. Vraag het ons...

De nieuwe collectie van Blue Seven

  • 24 juli 2024
  • Melissa
  • 0 reacties
Blue Seven heeft weer een te gekke collectie! Met de nieuwe collectie van Blue Seven maak je ieder kindje blij met een nieuwe outfit. Allerlei leuke printjes en kleurtjes. Neem gauw een kijkje!


Maak je klaar voor ontzettend veel leuke outfits voor jouw kindjes. Natuurlijk hopen we dat er nog veel mooie warme dagen aankomen in deze aankomende tijd. Maar we kunnen ons langzaamaan alvast voorbereiden op het aanvullen van de kleding van jouw kindje voor het komende seizoen. Dit is zeker het moment daarvoor want de nieuwe collectie van Blue Seven staat nu online.



Blue Seven blijft ons verrassen over de leuke kleding die zij hebben. Ze denken mee in wat een kindje graag zou willen dragen. 
Denk bijvoorbeeld voor de meisjes aan regenbogen en unicorns en voor de jongens dino’s en voertuigen. Effen kleding heeft Blue Seven ook in de collectie. In deze blog nemen we je mee met een kijkje door de nieuwe collectie van Blue Seven! Kijk je mee?



We beginnen met de stoere jongens.


Voor de jongens zijn de thema’s van deze collectie: voertuigen, monsters, dinosaurussen en dieren. 
Er is enorme keuze uit leuke longsleeves en truien met leuke opdrukjes, die weer te combineren zijn met bijpassende joggingbroeken of een leuke effen broek.

Neem bijvoorbeeld een stoere trui met opdruk en een bijpassende joggingbroek voor de heerlijke chill-dagen van jouw zoontje. 
Of is jou zoontje meer gek van voertuigen? Dan kan je ook helemaal los gaan bij de nieuwe collectie. Je hebt namelijk keuze uit longsleeves en truien met tractors, shovels, vrachtwagens of brandweerauto’s. Een leuke spijkerbroek of joggingbroek eronder en de outfit is helemaal klaar.

Blue Seven Winter 2024 Jongens


Maar ook de nette truien, colberts, blouses en gilets zijn bij deze collectie weer van de partij. Dus heb jij een feestje binnenkort waar jouw zoontje chic gekleed naar toe moet, ook dan zit je bij Blue Seven helemaal goed.


En dan gaan we nu naar de meisjes. 



Voor de meisjes zijn de thema’s van deze collectie: regenbogen, hartjes, unicorns, dieren en bloemetjes. Deze items zijn leuk te combineren met elkaar maar ook met andere kledingstukken waardoor je allemaal verschillende combinaties kan maken met maar een paar kledingstukken. 

Bij Blue Seven is er voor ieder meisje iets wat ze wil. Is jouw dochter bijvoorbeeld echt een meisje-meisje? Dan vind je bij Blue Seven hele leuke jurkjes met tule of een tule rokje met een subtiele longsleeve erboven. 


Maar is jouw dochtertje helemaal wild van unicorns? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij de collectie van Blue Seven. Neem bijvoorbeeld de roze of witte unicorn trui met bijpassende joggingbroek.




Blue Seven Winter 2024 Meisjes

Ook voor een feestelijke gelegenheid kan je terecht bij de nieuwe collectie. Mooie chique jurkjes of rokjes met een lekkere gebreide trui of leuk longsleeve er boven. 

Voor iedere gelegenheid kan jij slagen voor jouw kleine meid bij Blue Seven.


Het materiaal wat Blue Seven gebruikt voor kleding.


De meeste kleding van Blue Seven is gemaakt van 100% katoen waardoor de kleding extra lekker zit voor de kindjes en zij kunnen bewegen en spelen wat ze maar willen. Ook slijt katoen niet snel waardoor jouw kindje extra lang kan genieten van zijn/haar nieuwe kleertjes.



Hoe valt de kleding van Blue Seven?


Over het algemeen valt Blue Seven ietsje ruimer dan gemiddeld. Per artikel verschilt dit natuurlijk en het valt maar ietsje ruimer. Dus je kan er ook voor kiezen om gewoon de maat te kiezen die je kindje nu ook heeft zodat je er extra lang van kan genieten. De broekjes van Blue Seven zijn allemaal voorzien van een verstelbaar elastiek en knoopjes in de tailleband.

Al met al kan je zeker slagen bij de nieuwe collectie van Blue Seven. Neem gauw een kijkje bij de nieuwe collectie voordat er al van alles is uitverkocht en scoor de leukste outfits voor jouw kindjes.


Blue Seven is één van de grootste merken in ons assortiment. De keuze is reuze zeggen wij altijd! En er zit zeker voor ieder kindje wat leuks bij!
 Veel shop plezier!

 

Reactie plaatsen

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

← Keer terug naar de backoffice    Weekend actie: GRATIS VERZENDING op alle orders! winkelplezier! Verbergen